Arrangementen
Over Chateau Borchamps
De omgeving
Gallery
Arrangementen

Vergaderingen, trainingen, evenementen
Het chateau wordt privé bewoond. Desalniettemin bestaat de mogelijkheid de eetkamer van het chateau te gebruiken voor vergaderingen en trainingen. Voor groepen van maximaal 12 tot 14 personen is de ruimte uitermate geschikt. De kleine salon en de serrekamer kunnen als pauzeruimtes worden gebruikt. In overleg wordt gezorgd voor versnaperingen en lunch.

Voor grotere feesten of gelegenheden, van 40 tot 100 personen, kan in overleg de gehele benedenverdieping worden gebruikt. In intieme sfeer kan een op maat gesneden feest worden georganiseerd. Alle denkbare extra’s, van een portier aan de poort tot een groot buffet in de open lucht, zijn mogelijk. Neemt u met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werken en verblijven op het landgoed
Het onderhoud van het chateau en het landgoed is een arbeidsintensieve bezigheid. Om die reden biedt Chateau Borchamps de mogelijkheid vakantie en werk te combineren. Gedurende de zomermaanden zijn er diverse mogelijkheden om op het landgoed te verblijven en daar werkzaamheden uit te voeren. Tegen een bescheiden vergoeding kunt u lichamelijke arbeid en geestelijke rust met elkaar combineren. U verblijft in een tent op het landgoed. In groepsverband wordt gekookt in de keuken van het chateau en u kunt tevens gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen.
Tarieven
De vergaderruimtes kunnen per dagdeel van vier uur worden gehuurd, inclusief koffie, thee en water. Andere gewenste faciliteiten in overleg. Vraag een prijsopgave aan via de contactpagina.

Het huren van de gehele benedenverdieping is mogelijk. In overleg wordt een op maat gemaakte offerte geschreven. Maak uw wensen vrijblijvend kenbaar op de contactpagina...