Arrangementen
Over Chateau Borchamps
De omgeving
Gallery
De omgeving

Chateau Borchamps ligt aan de rand van de Ardennen. In de omgeving bruist het van de evenementen en in- en ontspanningsmogelijkheden. Van rotsklimmen tot kanovaren, van grottenbezoek tot stedentrips: alles is mogelijk. Binnen een mum van tijd bent u in de beroemde Grotten van Han, slentert u door het kleinste plaatsje ter wereld Durbuy, of bezoekt u sfeervolle plaatsen als Rochefort.

Marche-en-Famenne zelf biedt een keur aan toeristische mogelijkheden. Vanwege de centrumfunctie in de Famenne-regio beschikt Marche over bioscopen, een zwembad, een grote bibliotheek, en een keur aan winkels en restaurants. Bovendien worden in de regio bijna dagelijks brocantes, wijnfeesten of andere evenementen georganiseerd. Vindt u een uur in de auto niet lang, dan kunt u een dag genieten van de prachtige stad Luxemburg, het gerestaureerde Atomium in Brussel bezichtigen, en chique-romantisch winkelen in Maastricht.

Ook de vlooienmarkt in Luik, de kasteelruïnes van La Roche, de zich door rotsen slingerende Maas in Dinant, en het bastion van Namen zijn de moeite waard. En uiteraard kunt u te voet, per fiets en zelfs in een oude paardenkar of een 4wheel-drive genieten van de fantastische vergezichten in de Ardennen.


marche.be
De officiële website van de gemeente. Marche-en-Famenne.
website +

Pays de Marche & Nassogne
Toeristische informatie over de
regio Marche en Nassogne
(ook in het Nederlands).
website +

Portail de la Région wallonne
De officiële website van het gewest Wallonië, met onder meer informatie over de geschiedenis, de cultuur en de toeristische mogelijkheden in het hele gewest (ook in het Nederlands)
website +